Udtalelser

Udtalelser fra mine klienter

”Jeg kan på det varmeste anbefale Mette som psykolog og terapeut. Mette er et meget nærværende og empatisk menneske, som tydeligt mærkes i terapien. Hos Mette bliver jeg mødt og set, som den jeg er med alt jeg er i total ufordømmenhed, og man mærker Mettes store hjerte, der rummer alt. Der er ikke noget, der er for stort til at dele med Mette. Det mærkes tydeligt, at hun brænder for at hjælpe. Mette løfter mig hver gang og jeg glæder mig til at komme igen.”

– Dorte, 46 år

” Jeg har haft den enorme glæde af at være i Mette´s meget meget omsorgsfulde og kærlige hænder. Mette er mega autentisk og har en indlevelsesevne ud over det sædvanlige! Hendes faglige ekspertise er klart meget stort, med hendes måde at være på, at lytte, at være indlevende, autentisk og enorm forstående og kærlig i hendes måde at møde mennesket på, er hun en helhed som sparringspartner og terapeut, som jeg uden tøven ville sende selv mine egne børn og kære i hænderne på. Mette kan noget helt unikt, som man ikke bare kan læse til på en skole, en uddannelse eller skrive sig til i en opgave. Det er hele hendes personlighed og måde at være i verden på som menneske og kvinde. Hun er årsagen til at jeg turde arbejde med noget meget sårbart, og et stort traume fra min barndom. Mette greb mig i min sjæls største ar. Tak for dig Mette <3”

– Anja, 35 år

”Som terapeut er du rolig, nærværende, meget skarp i dine observationer og spørgsmål(man slipper ikke udenom!). Jeg følte mig i meget gode hænder og gik altid fra en session med dig, med stof til eftertanke og en god ro i maven <3”

– Malene, 33 år

Pin It