Kontakt mig

Min klinik ligger i BodyHouse på Amager. Adressen er Amagerbrogade 156, 1. sal.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Tlf: +45 71 90 79 11

Jeg har telefontid mandag til torsdag mellem 11:30 og 12:30. På andre tidspunkter er du velkommen til at indtale en besked på min telefonsvarer eller sende en SMS – så ringer jeg dig op ved først givne lejlighed.

Booking – første samtale

Da det er vigtigt for mig, at vi er et “terapeutisk match”, tilbyder jeg alle nye klienter en gratis forsamtale over telefonen. Du skal have mulighed for at fornemme, hvem jeg er, og hvordan jeg arbejder, inden du booker din tid.

Der er tre måder, du kan booke din samtale;
1) I mit bookingsystem; vælg “Gratis forsamtale” og indtast dine oplysninger og så ringer jeg dig op på det valgte tidspunkt. Klik HER for at booke.
2) Send en SMS til 7190 7911, hvor du skriver “Gratis forsamtale”. Skriv gerne et par tidspunkter, det vil passe dig at blive ringet op. Så ringer jeg til dig ved først givne lejlighed.
3) Skriv en mail til info@psykologmetteblach.dk med titlen “Gratis forsamtale”. I mailen skriver du dit telefonnummer og et par tidspunkter, der vil passe dig at blive ringet op. Så ringer jeg til dig ved først givne lejlighed.

Samtalen varer ca 10 minutter og foregår ved, at jeg ringer dig op på det nummer, du har anført. Så fortæller du lidt om, hvorfor du har kontaktet mig, og jeg fortæller, hvordan jeg arbejder og hvilke muligheder, jeg ser for vores samarbejde. I fællesskab bliver vi enige om, hvorvidt vi skal gå videre med samarbejdet eller ej.

Klik HER for at booke din samtale
Psykolog Mette Blach

    Pin It