Trænger du til ro i hovedet? Til at kunne mærke din krop og dermed dine naturlige behov? Bekymrer du dig for meget? Kører tankerne i ring for dig?

Du ved det godt – det bedste er at være i nuet; give slip på fortiden og ikke bekymre sig om fremtiden. Men det er lettere sagt end gjort.

I en mindfulness-session lærer du åndedrætsteknikker og meditationsteknikker, der er tilpasset der, hvor du er. Du lærer at adskille dig fra dine tanker og følelser – at se dig selv lidt udefra og, populært sagt, at være med dét, der er. Først når vi lærer og erfarer, at vi ikke ér vores tanker og følelser, men i stedet dén, der observerer dem, har vi fundet nøglen til vores personlige frihed. Det er nu ikke længere tankerne og følelserne, der styrer os. I stedet kan vi lære at forholde os neutralt til dem og vide, at vi ikke behøver at reagere på dem. Vi genvinder kontrollen og kan nu selv bestemme, om vi vil reagere, som vi plejer eller gøre noget andet. Det betyder også, at vi pludselig opdager nye muligheder i vores liv – vi er ikke så begrænsede af det, vi før troede var vores livsvilkår.

Konkret i sessionen bruger vi ikke krudt på at rode din fortid og dine historier igennem. I stedet lander du her og nu, lærer at det er dig – og ikke tankerne og følelserne – der er i førersædet og erfarer, hvor godt det føles at handle ud fra dét sted. Du er ikke længere styret af frygt men handler ud fra dét, der er sandt for dig.

Kroppen er indgangspunket og dér, vi har fokus. Det kan være uvant, hvis du er vant til at være meget oppe i hovedet. Men det er nødvendigt at vi via et dybt og nærende åndedræt bevæger os ind i kroppen, bliver gode venner med den og lærer dens signaler at kende.
På den måde kan du leve et meget mere harmonisk liv, hvor krop og sind arbejder sammen. Det skaber ro, overskud, overblik og gør dig meget bedre i stand til at klare hverdagens udfordringer.

Klik HER for at booke en tid.

Pin It