Gratis Forsamtale

Velkommen til min side!

Måske har du fundet herind, fordi du har udfordringer med angst, lavt selvværd, manglende retning i livet, jalousi, depression, meningsløshed, problemer på arbejdspladsen eller i privatlivet. Måske er det mere en udefinerbar følelse af, at noget er galt, at du skal i en anden retning, men ikke ved hvilken, at du ikke får det optimale ud af dit liv, at noget holder dig tilbage, at du har svært ved at mærke dig selv, og hvad du har lyst til og brug for – eller også er det noget helt femte.
Uanset hvad er det et stort og vigtigt skridt at række ud og bede om hjælp til at komme videre.

Derfor tilbyder jeg alle nye klienter en gratis forsamtale af cirka 10 minutters varighed over telefonen. Det er helt uforpligtende og koster dig højst 10 minutter af din tid.
(Du er selvfølgelig også velkommen til at springe dette skridt over og booke tid til samtaleterapi uden den forudgående forsamtale.)

HVORFOR?
Det er vigtigt for mig, at vi er et “terapeutisk match”. Min måde at arbejde på skal give mening for dig, og jeg skal selvfølgelig vurdere, at jeg kan hjælpe dig. Det er desuden vigtigt, at der er kemi mellem os, og at du tror på, at jeg er den rette til at hjælpe dig.

HVORDAN?

Du kan booke din tid direkte i mit bookingsystem HER
eller læse om andre muligheder for at booke din gratis forsamtale HER
Du er også velkommen til at læse mere om mig og min måde at arbejde på ved at kigge rundt på siden her.

OG SÅ?

Hvis vi er et match, kan vi gå videre og booke en tid til en samtale i klinikken på Amagerbrogade. Du kan også selv booke tid i mit bookingsystem. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

OG PS…
For aktuelle nyheder er du velkommen til at besøge min Facebook-side HER

Psykolog Mette Blach

Pin It